RollUp DoubleRollUp Double
click pentru zoom

Roll Up Double este un stand expozitional de prezentare portabil ce poate fi utilizat la diferite evenimente, targuri, expozitii, conferinte, etc.
Standul Roll Up Double este alcatuit dintr-o caseta de aluminiu cu una sau doua talpi de sustinere si panoul printat personalizat.
Roll Up Double este un produs similar cu Roll Up Banner , numai ca, la cel Double ai posibilitatea de a folosi doua panouri printate pe acelasi sistem.

Un avantaj al acestui stand de prezentare este ca il poti folosi si ca RollUp Banner dar si ca Roll Up Double in functie de locatia dorita: vrei un stand expozitional de prezentare pe doua directii cu panouri diferite? folosesti Roll Up Double cu doua panouri separate ; vrei un stand pe o singura directie? folosesti un Roll Up Double dar cu un singur panou personalizat.

Roll Up Double pastreaza acelasi caracteristici ale standului Roll Up Banner, adica este un sistem retractabil, printurile  fiind trase in caseta de aluminiu, realizand astfel protejarea panourilor personalizate in timpul transportului precum si o manevrabilitate sporita.
Roll Up Double  poate fi comercializat cu una sau doua fete (doua printuri diferite) , pe latime de 85 cm cu inaltima de 200 cm.
Costul redus de productie precum si spatiul mic de depozitare , fac din Roll Up Double unul dintre cele mai utilizate standuri expozitionale de prezentare personalizate.