MultiBannerMultiBanner
click pentru zoom

MultiBanner este un sistem de prezentare ce combina mai multe particularitati ale altor sisteme similare intr-unul singur. El se poate comporta si ca un sistem RollUp Banner - materialul printat poate fi afisat pe o singura fata, poate fi comparat cu un Roll Up Double - datorita piesei de prindere din varful sistemului ce permite sustenierea printului pe ambele fete; poate fi folosit ca un perete de print de dimensiuni mari prin alinierea a doua sau mai multe sisteme puse cap la cap, etc.

Un alt avantaj al standului MultiBanner este dat de faptul ca poate fi reglat pe inaltime de pana la 3 m; ai nevoie de un stand pe o inaltime de 2,45 m reglezi inaltimea sistemului la 2,45 m folosesti material printat de 2,45 m si ti-ai realizat standul; ai nevoie de un sistem la 2,85 cm folosesti acelasi principiu.

Un alt lucru important de stiut despre MultiBanner este modul de prindere al materialului printat , ce se face cu ajutorul ramelor Click ce prind materialul , atat in partea de sus cat si jos , asigurandu-i astfel planeitate, doar prin apasare fara al distruge.

Diversitatea materialelor ce pot fi folosite la acest sistem - de la hartie laminata pana la material textil - face ca MultiBanner sa raspunda cu usurinta celor mai compexe cereri.