Rapido TexRapido Tex
click pentru zoom

Avand la baza sistemul Rapido, acest concept original cu bare din fibra de carbon aflate  sub tensiune ofera posibiliatatea de a intinde perfect panza speciala auto-nivelanta.

Standul Rapido Tex este un sistem de prezentare inovativ ce permite afisarea unui material printat pe suprafata textila de dimensiuni de pana la 3,4 m pe inaltime cu o latime de 2,15 m.

Dimensiunile printului pe textil pot fi de dimensiuni diferite, aceasta  variabilitate este data de modul de folodire a barelor din fibra de carbon precum si de posibilitatea sistemului de a fi reglat pe inaltime sau lungime; Ma exact daca se doreste fixarea printului pe material textil de 2x2 m barele din fibra de carbon sunt culisate pana se atinge aceasta dimensiune.

O alta inovate a standului de prezentare , este data de posibilitatea de a  afisa un print pe material textil pe o lungime maxima de 3,1 m cu o inaltime de 2,15 m, realizand astfel o suprafata de expunere foarte mare apropiata de dimensiunile unui PopUp Display dar cu o greutate de trei ori mai mica.( sistemele  Rapido Tex si Rapido Tex Plus au o greutate de 6 kg si sunt livrate in genti din material textil rezistent).