Rapido Tex+Rapido Tex+
click pentru zoom

download .pdf

Standul pentru amenajari expozitii Rapido Tex+ este un perete de prezentare realizat din material textil unic prin modul de asamblare, fiind unul dintre cele mai noi produse existente in piata din Romania.

Standul expozitional Rapido Tex+ este alcatuit din doua profile din gama Rapido prinse intr-o baza solida din otel si un profil orizontal pe care culiseaza doua noduri. In nodurile respective sunt introduse bare din fibra de carbon ce au rolul de a fixa materialul textil personalizat si de a-l intinde, dandu-i astfel planeitate. Datorita nodurilor ce culiseaza pe profilul orizontal , sistemul de prezentare Rapido Tex+ poate fi reglat usor pe diferite dimensiuni in functie de necesitati pana la o latime de 3,10 m si o inaltime maxima de 2,15 m, fiind la aceste dimensiuni un adevarat perete expozitional personalizat de dimensiuni mari.

Standul Rapido Tex+ poate fi montat/demontat foarte usor in 10 minute iar  intreaga structura are o greutate de 6 kg si este livrata intr-o geanta textila.