PopUp Display - X2 MagicPopUp Display - X2 Magic
click pentru zoom

download .pdf

PopUp Display X2 Magic este unul dintre cele mai elegante sisteme de prezenatre mobile, fiind efectiv un perete mobil eficient cu o suprafata de expunere de peste 10mp.

Amenajarea unor standuri expozitionale cu sisteme de prezentare mobile de tip PopUp Display este cea mai usoara si mai rapida solutie. In general standul de prezentare de tip PopUp Display este alcatuit din cateva elemente simple : structura tip Spider, bare metalice pentru rigidizarea structurii, materialul printat si geanta pentru transport.

Standul de prezentare PopUp Display X2 Magic este singurul sistem de prezentare din aceasta gama care nu foloseste, nu are nevoie de barele metalice pentru rigidizare a structurii de tip spider datorita unor doua caracteristici : structura PopUp-ului este autoblocanta si nu-si pierde stabilitatea indiferent de suprafata de expunere si benzile magnetice aplicate pe panourile personalizate ce sunt polarizate opus.( fiecare panou este " lipit" de cel din stanga sau dreapta lui realizand o imagine continua fara spatii intre ele).

O alta caracteriastica importanta data de ne-utilizarea barelor metalice este greutatea redusa a standului de prezentare si de aici usurinta pentru transportarea si depozitarea lui.

Imbinarea acestor caracteristici - structura autoblocanta, benzi magnetice polarizate opus , geanta rigida de tip Troller pentru depozitare si transport - fac din standul expozitional X2 Magic un sistem PopUp Display evoluat ce raspunde cu usurinta tuturor cerintelor de flexibilitate, manevrabilitate, portabilitate, greutate, si usurinta a montarii (sub 1 minut).