Suport pliante sau brosuri -      Participarea la diferite evenimente ( targuri, expozitii, conferinte) implica, printre altele, si imaprtirea sau distribuirea de pliante si catoaloge de prezentre, ce pot atrage clienti noi sau pot improspata memoria clientilor cu produsele sau serviciile oferite. Aceasta distributie a brosurilor se poate realiza si cu ajutorul standurilor, suportilor pentru pliante sau brosuri, fiind o modalitate mult mai eleganta si mai rafinata si chiar mai putin costisitoare  decat impartirea in mod direct de la o persoana la alta. De ce spunem ca este mai putin costisitoare ? Pentru ca impartirea unor pliante in mod direct presupune angajarea unei persoane, apoi raspandirea pliantelor sau brosurilor catre toate persoanele cu care se intersecteaza  inseamna risipa - nu toate persoanele intalnite vor sa cumpere acelasi produs, au aceleasi nevoi sau preferinte , iar pliantele, brosurile vor fi aruncate fara asi atinge scopul.

Oferirea pliantelor, cataloagelor de prezentare este mult mai eficienta cu ajutorul standurilor pentru brosuri, pentru ca, in primul rand, persoana intai vizualizeaza despre ce e vorba si apoi solicita mai multe informatii, informatii ce sunt gasite usor in brosurile sau cataloagele asezate pe rafturile suportului. Efortul depus de o persoana pentru ridicarea brosurii sau a pliantului de pe standul de prezentare da siguranta, cel putin temporar, ca acestea nu vor fi aruncate imediat.

-  Standurile pentru brosuri se pot impartii in doua mari categorii : standuri de brosuri  mobile,pliabile                                 standuri de brosuri fixe sau de podea.

-      Standurile pentru pliante si brosuri fixe se intalnesc de obicei in birouri de primire , in showroom-uri, banci, centre de afaceri etc. si au rol doar de suport  pentru pliante si brosuri fiind realizate, de cele mai multe ori, din materiale solide si cu un design atragator.

-      Standurile pentru pliante si brosuri mobile,pliabile sunt standuri ce se intalnesc de obicei la targuri si expozitii si pe langa rolul de suport au si rolul de a atrage potentialii clienti .(  de exemplu – Dancing Display Rack , stand care se misca, danseaza cand este conectat la o sursa de curent).Un alt mare avantaj al standurilor mobile este dat de faptul ca sunt standuri pliabile, se strang si se transporta foarte usor, necesita spatii foarte reduse de depozitare.

Standurile pentru pliante si brosuri comercializate de ExpoStand sunt standuri realizate din materiale usoare  de  buna calitate si beneficiaza de o garantie de la 1 pana la 5 ani.


{div}

Ultimele noutati27.11 '14
Sisteme Expozitionale

Sistem de prezentare ferm, evoluat , utilizat de sine statator sau ca un perete de imagine. Este un sistem expozitional foarte util la targuri, expozitii , prezentari etc, ce se monteaza si demonteaza in cateva secunde, fara fi nevoie de ...

27.11 '14
Masa Sampling

MESE SAMPLING – standuri expozitionale folosite  in activitatea de marketing direct,  in centre comerciale, magazine, farmacii (pentru mostre  ce dau astfel ocazia consumatorului de a incerca, de a beneficia  ...

27.11 '14
Tipuri de mese sampling

Tipuri de mese sampling in functie de forma, destinatie si materialul din care sunt realizate

Mesele de sampling pot fi intalnite in diverse locatii si pot fi realizate in multiple si diverse forme:

- mese sampling ...