Stii cum se monteaza un PopUp pe structura Spider FARA BAREIncep acest articol cu o intrebare: cum se monteaza un perete sau panou expozitional? 
       Simplu, vor spune cei ce au folosit un ciocan si greu, vor spune cei care nu au gaurit peretii cand erau mici. Si ce daca se vede o indoitura in panoul tau de prezentare, sta drept, acum ce mai vrei, o sa mutam lumina mai in stanga sa nu se vada chiar asa de tare, etc., etc. 
       Vorbele astea parca ne sunt cunoscute peste tot, acelasi "mester" sau mai stiu eu cine a memorat sau s-a inspirat  "din batrani" si le foloseste de mereu si prezentarea noastra a iesit ca de fiecare data, aproape bine. Nu poti face totul singur, asta e. 
       Panoul sau peretele expozitional de care vorbeam, poate fi inlocuit, dupa cum probabil multi stiu, cu un sistem de prezentare de tip PopUp Display sau Spider Display. 
       Avantajele le stim cu totii: e mobil, nu ai nevoie de scule sau cuie iar de " mester " nici nu te mai intereseaza. Ce nu stiti voi este ca sistemele de prezentare de acest tip au evoluat si ele. Dar oare ne intereseaza? 
       Un popUp Display nu e acelasi peste tot? Nu arata la fel? Aici intervine tocmai titlul articolului  "Stii cum se monteaza un PopUp pe structura Spider?", si de ce credeti ca l-am numit asa? 
       Pentru ca nu toate sistemele de acest tip sunt similare, pentru ca nu toate PopUp-urile au greutate de peste 30 Kg, pentru ca nu toate au nevoie de rigle metalice de sustinere si in plus nu toate au nevoie de SuperGlue sau Scotch pentru ca panourile sa stea aliniate. 
       Asa ca nu mai spun ce avem noi si va trimit un link : 
         
       http://www.expostand.ro/index.php?page=x2magic 

! fara bare, aliniere perfecta a panourilor (benzi magnetice de polaritate opusa pe fiecare panou); greutate scazuta cu tot cu geanta rigida 17 kg; garantie 5 ani; fara " mester"  etc.


{div}

Ultimele noutati27.11 '14
Sisteme Expozitionale

Sistem de prezentare ferm, evoluat , utilizat de sine statator sau ca un perete de imagine. Este un sistem expozitional foarte util la targuri, expozitii , prezentari etc, ce se monteaza si demonteaza in cateva secunde, fara fi nevoie de ...

27.11 '14
Masa Sampling

MESE SAMPLING – standuri expozitionale folosite  in activitatea de marketing direct,  in centre comerciale, magazine, farmacii (pentru mostre  ce dau astfel ocazia consumatorului de a incerca, de a beneficia  ...

27.11 '14
Tipuri de mese sampling

Tipuri de mese sampling in functie de forma, destinatie si materialul din care sunt realizate

Mesele de sampling pot fi intalnite in diverse locatii si pot fi realizate in multiple si diverse forme:

- mese sampling ...