PopUp Display - X2 EconomicPopUp Display - X2  Economic
click pentru zoom

download .pdf

Stand expozitional de prezentare mobil, ce se incadreaza perfect la diferite evenimente, expozitii, prezentari de produse, show-room-uri etc.
Acest PopUp display, reprezinta o noutate in domeniu, surclasand celelalte produse similare prin mai multe caracteristici dintre care amintim: manevrabilitate si greutate. 
Standul expozitional  este unul evoluat prin faptul ca pentru montarea panourilor  pe structura nu mai sunt necesare barele metalice, aici folosindu-se carlige din policarbonat foarte eficiente.
Pentru conectarea panourilor, se folosesc benzi usoare de magneti, perfect aliniate pe panouri, cu polarizari diferite, astfel ca, panourile sunt atrase unul de celalat datorita magnetismului.
Structura Spider auto-blocanta, impreuna cu panourile \"lipite\" unele de altele, realizeaza un perete de print de mari dimensiuni foarte flexibil (panourile se pot muta dintr-o parte in alta) si foarte usor (nu mai sunt necesare barele metalice cca 8kg).
Sistemul PopUp X2 Economic este livrat impreuna cu o geanta din polipropilena cu roti in care intra atat panourile de print cat si structura Spider.
Intregul sistem: Structura + Panouri + Geanta  are o greutate totala de 18 Kg (structura 3x3) sau 21 Kg (structura 3x4) fiind astfel cel mai usor sistem de transportat din gama lui.(intra foarte usor in portbagajul unei masini mici iar suprafata de depozitare este foarte mica).
USOR. COMPACT. FIABIL